Cadeaubon

Zoek je een leuk kraamcadeau of een cadeau voor een babyshower? Dan is dit het mooiste wat jij een pas bevallen mama of Mom to be, kan geven. “De liefde tussen jou en je kleintje”.  Alles omvattend en alles wat je nodig hebt.  Na de drukke kraamtijd ga je wennen aan elkaar. Dit kost veel energie. Ouders zijn vaak moe en toe aan een uitje met hun baby. 

Het floaten en de massage heeft niet alleen positieve effecten op de lichamelijke ontwikkeling, het is ook onwijs goed voor de binding tussen jou en je kleintje. Het versterkt jullie band. Daarnaast is het volop genieten tijdens dit avontuur. Tip: maak een leuke foto voor later!

De cadeaubon is online te bestellen. U kunt ervoor kiezen om een cadeaubon per mail te ontvangen of u kiest ervoor om hem thuis te ontvangen in een mooie chique verpakking waardoor u direct een mooi cadeau in handen heeft. 
 
Wilt u liever uw cadeaubon in de BabySpa aanschaffen, dat kan! De cadeaubon is alleen te gebruiken voor de gekozen sessie en niet in te wisselen tegen overige producten die in de BabySpa worden verkocht. 
 
Laat u tijdens uw bezoek aan Zo Zoet verleiden door het vele moois wat wij nog meer verkopen. Bijvoorbeeld: de druivenpitolie die we gebruiken tijdens de massage, een badjas van het merk Koeka en de bijtringen van het Oli & Carol.