Wie zijn wij

BabySpa Zo Zoet is mijn passie en trots, ik ben Tanja Groenveld, moeder van drie kinderen. Ik heb mogen ervaren dat het met geen pen te beschrijven is hoe moederliefde voelt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn grote liefde, Zo Zoet mag openen. In BabySpa Zo Zoet wil ik de nadruk leggen op de liefde tussen jou en je kleintje. Samen met je dierbaren intens genieten.

Tijdens de babymassage en het floaten kijk ik naar de behoeften van jouw baby. Heeft jouw baby opstartproblemen, denk aan: overstrekken, voorkeurshouding, vroeggeboorte, buikkrampjes, reflux, een geboorte trauma, huilbaby, of andere ongemakken, dan pas ik de massage daar op aan. Zo zorg ik er voor dat jouw baby zo ontspannen mogelijk de Spa verlaat.  Om het maximale resultaat te behalen is het wenselijk meerdere sessies af te nemen.

De hydrotherapie (het floaten) draagt bij aan vele positieve effecten, het bevordert onder andere de spierontwikkeling en het slaapritme. Het water is 100% zuiver waardoor jouw baby altijd veilig kan floaten.

Wanneer je met je auto naar BabySpa Zo Zoet komt kun je gratis parkeren op de Molenweide in Huissen. Vanwege de ligging aan de dijk, geniet je direct van de mooie groene natuur. Op slechts 50 meter lopen ligt BabySpa Zo Zoet. U kunt met de kinderwagen komen, er is voldoende plek in de Spa om deze veilig neer te zetten.

Wil jij na een bezoekje aan Babyspa Zo Zoet nog lekker op het terras plaats nemen of winkelen? Dan kan dit! Babyspa Zo Zoet ligt aan een gezellig plein met meerdere terrasjes, gevolgd door een winkelstraat. Kijk wel goed of je kleintje dit nog vol kan houden na het leuke intensieve spetter avontuur.

Concept

Het concept van BabySpa Zo Zoet is als volgt.  Vanaf 6 weken tot 1 jaar oud mag je bij Zo Zoet komen floaten. Is jouw baby te groot voor de neckfloat dan krijgt jouw baby de seatfloat. Geef tijdens je boeking aan of je baby een ongemak heeft zodat we ons daarop kunnen focussen tijdens de sessie. Kom vijf minuten voor je afspraak aan in de BabySpa. Neem plaats in de ontvangstruimte of kijk lekker rond. Je krijgt een heerlijke kop koffie of thee aangeboden en mag vervolgens mee naar de welness ruimte. In deze ruimte ligt alles voor jouw kleintje klaar, een verwarmde jacuzzi, handdoeken, badcape en een zwemluier.

Jij gaat je baby uitkleden. De ruimte is ongeveer 23 graden, waardoor je baby het niet koud zal krijgen. Je baby krijgt een neckfloat om en mag dan het warme water in. De bubbels gaan aan als je baby gewend is aan het water. Na maximaal 20 tot 25 minuten is je baby klaar met floaten en gaan we over naar de gewenste babymassage. Jij gaat zelf je baby masseren en volgt de technieken die voorgedaan worden. Naar jouw behoefte volgt er tijdens de massage theoretische uitleg.

We masseren met 100 % natuurlijke ongeparfumeerde druivenpitolie. Dit is een drogende olie die goed door de babyhuid wordt opgenomen. Deze olie geeft geen kleverig gevoel. Na de massage voelt de huid zijdezacht aan en is niet vettig. Deze olie is ook te koop in de BabySpa.

De algehele sessie zal maximaal vijf kwartier in beslag nemen.

In de BabySpa kunt u prachtige producten van onder andere het merk Koeka kopen. Het merk Koeka komt u overal in Zo Zoet tegen. Wij verkopen ook prachtige bijtringen van Oli & Carol. Dit is 100% natuurlijk rubber. Geen PVC, geen ftalaten, geen plastic, BPA-vrij. Omdat er geen gaten in hun speelgoed zitten, zijn ze gemakkelijk schoon en hygiënisch te houden. Deze bijtringen liggen in de spa om te uit te proberen tijdens bijvoorbeeld de massage.

Ik ben gecertificeerd A-level Babymassage docent en sta geregistreerd in het RGDB.