Privacy verklaring

Babyspa Zo Zoet, gevestigd aan Tempelierstraat 4, 6851 BL Huissen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.babyspazozoet.nl
Tempelierstraat 4, 6851 BL Huissen
06 46747113

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Babyspa Zo Zoet verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@babyspazozoet.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Babyspa Zo Zoet verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Babyspa Zo Zoet bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

1 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden:
Babyspa Zo Zoet verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Babyspa Zo Zoet gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Babyspa Zo Zoet gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Babyspa Zo Zoet en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@babyspazozoet.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Babyspa Zo Zoet wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Babyspa Zo Zoet neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@babyspazozoet.nl

Floaten & massage

Voor uw float & massage sessie bij Babyspa Zo Zoet hoeft u niet veel mee te nemen.  Denkt u aan een schone luier en wat extra voeding dan verzorgen wij de rest. In de babyspa mag uw baby gebruik maken van onze zwemluier, een handdoek en of een babycape. Jouw baby zal heerlijk gemasseerd worden met 100% natuurlijke druivenpitolie en maakt gebruik van onze veilige neckfloat of seatfloat. Voor papa of mama is er nog een heerlijke kop koffie of thee om tijdens het floaten ook even lekker zelf een moment van ontspanning te ervaren. Voor uw sessie is maximaal 5 kwartier gereserveerd. 

Maximaal 30 min. floaten

Massage onder begeleiding van gediplomeerd docente

Gebruik van zwemluier, float, badcape en handdoek

Gebruik van 100% natuurlijke druivenpitolie voor de massage

Maximaal 2 personen per baby

Duo floaten en massage

Samen met jouw vriendje komen genieten

Voor uw float & massage sessie bij Babyspa Zo Zoet hoeft u niet veel mee te nemen.  Denkt u aan een schone luier en wat extra voeding dan verzorgen wij de rest. In de babyspa mag uw baby gebruik maken van onze zwemluier, een handdoek en of een babycape. Jouw baby zal heerlijk gemasseerd worden met 100% natuurlijke druivenpitolie en maakt gebruik van onze veilige neckfloat of seatfloat. Voor papa of mama is er nog een heerlijke kop koffie of thee om tijdens het floaten ook even lekker zelf een moment van ontspanning te ervaren. Voor uw sessie is maximaal 5 kwartier gereserveerd. 

Maximaal 30 min. floaten

Massage onder begeleiding van gediplomeerd docente

Gebruik van zwemluier, float, badcape en handdoek

Gebruik van 100% natuurlijke druivenpitolie voor de massage

Maximaal 2 personen per baby

Trio floaten en massage

Samen met jouw vriendje komen genieten

Voor uw float & massage sessie bij Babyspa Zo Zoet hoeft u niet veel mee te nemen.  Denkt u aan een schone luier en wat extra voeding dan verzorgen wij de rest. In de babyspa mag uw baby gebruik maken van onze zwemluier, een handdoek en of een babycape. Jouw baby zal heerlijk gemasseerd worden met 100% natuurlijke druivenpitolie en maakt gebruik van onze veilige neckfloat of seatfloat. Voor papa of mama is er nog een heerlijke kop koffie of thee om tijdens het floaten ook even lekker zelf een moment van ontspanning te ervaren. Voor uw sessie is maximaal 5 kwartier gereserveerd. 

Maximaal 30 min. floaten

Massage onder begeleiding van gediplomeerd docente

Gebruik van zwemluier, float, badcape en handdoek

Gebruik van 100% natuurlijke druivenpitolie voor de massage

Maximaal 1 persoon per baby

Privé floaten en massage

De babyspa voor jullie alleen gereserveerd

Voor uw float & massage sessie bij Babyspa Zo Zoet hoeft u niet veel mee te nemen.  Denkt u aan een schone luier en wat extra voeding dan verzorgen wij de rest. In de babyspa mag uw baby gebruik maken van onze zwemluier, een handdoek en of een babycape. Jouw baby zal heerlijk gemasseerd worden met 100% natuurlijke druivenpitolie en maakt gebruik van onze veilige neckfloat of seatfloat. Voor papa of mama is er nog een heerlijke kop koffie of thee om tijdens het floaten ook even lekker zelf een moment van ontspanning te ervaren. Voor uw sessie is maximaal 5 kwartier gereserveerd. 

Maximaal 30 min. floaten

Massage onder begeleiding van gediplomeerd docente

Gebruik van zwemluier, float, badcape en handdoek

Gebruik van 100% natuurlijke druivenpitolie voor de massage

Maximaal 4 personen per baby

Avondsessie floaten en massage

Slaap lekker massage, in de avonduren ultiem genieten

Kom jij in de avond naar BabySpa Zo Zoet, dan krijgt jouw baby de Slaap Lekker massage.
Trek je baby daarna kleertjes aan waarmee hij of zij direct door kan naar het eigen bedje.
Voor uw float & massage sessie bij Babyspa Zo Zoet hoeft u niet veel mee te nemen.  Denkt u aan een schone luier en wat extra voeding dan verzorgen wij de rest. In de babyspa mag uw baby gebruik maken van onze zwemluier, een handdoek en of een babycape. Jouw baby zal heerlijk gemasseerd worden met 100% natuurlijke druivenpitolie en maakt gebruik van onze veilige neckfloat of seatfloat. Voor papa of mama is er nog een heerlijke kop koffie of thee om tijdens het floaten ook even lekker zelf een moment van ontspanning te ervaren. Voor uw sessie is maximaal 5 kwartier gereserveerd.

Maximaal 30 min. floaten

Massage onder begeleiding van gediplomeerd docente

Gebruik van zwemluier, float, badcape en handdoek

Gebruik van 100% natuurlijke druivenpitolie voor de massage

Maximaal 2 personen per baby

Prive avondsessie floaten & massage

Slaap lekker massage, de babyspa voor jullie alleen gereserveerd

Kom jij in de avond naar BabySpa Zo Zoet, dan krijgt jouw baby de Slaap Lekker massage.
Trek je baby daarna kleertjes aan waarmee hij of zij direct door kan naar het eigen bedje.
Voor uw float & massage sessie bij Babyspa Zo Zoet hoeft u niet veel mee te nemen.  Denkt u aan een schone luier en wat extra voeding dan verzorgen wij de rest. In de babyspa mag uw baby gebruik maken van onze zwemluier, een handdoek en of een babycape. Jouw baby zal heerlijk gemasseerd worden met 100% natuurlijke druivenpitolie en maakt gebruik van onze veilige neckfloat of seatfloat. Voor papa of mama is er nog een heerlijke kop koffie of thee om tijdens het floaten ook even lekker zelf een moment van ontspanning te ervaren. Voor uw sessie is maximaal 5 kwartier gereserveerd.

Maximaal 30 min. floaten

Massage onder begeleiding van gediplomeerd docente

Gebruik van zwemluier, float, badcape en handdoek

Gebruik van 100% natuurlijke druivenpitolie voor de massage

Maximaal 4 personen per baby