Float sessies

In het warme water is je baby gewichtloos waardoor bewegen makkelijker gaat, de spierspanning afneemt en het verminderd pijn, als dat aanwezig is. Je baby zal veel gaan bewegen zonder dat de gewrichten belast worden. Door de bewegingen verbeterd de kracht, stabiliteit, balans en coördinatie (motoriek).  De sessie zal zorgen voor algehele ontspanning.

De temperatuur van het water is rond de 37 graden. Jouw baby float in gezuiverd water, vrij van chemicaliën en chloor. Door de speciale ozon filter in de jacuzzi is het water nog zachter dan kraanwater. Dit voel je aan de huid van je baby als je hem of haar eruit haalt. Na iedere sessie wordt het water ververst.  Het zuivere water is geschikt voor baby’s met een zeer gevoelige huid of eczeem, dit zuivere water zorgt zelfs voor vermindering hiervan.

Jouw baby mag komen wanneer hij of zij 6 weken oud is. De reden hiervoor is dat de nekspieren al wat sterker zijn dan 2 weken na de geboorte. Voor uw sessie is maximaal 5 kwartier gereserveerd. 

Voor uw float & massage sessie bij Zo Zoet hoeft u niet veel mee te nemen.  Denkt u aan een schone luier en wat extra voeding dan verzorgen wij de rest. In de babyspa mag uw baby gebruik maken van onze zwemluier, een handdoek en of een babycape. Jouw baby zal heerlijk gemasseerd worden met 100% natuurlijke druivenpitolie en maakt gebruik van onze veilige neckfloat of seatfloat. Voor papa of mama is er nog een heerlijke kop koffie of thee om tijdens het floaten ook even lekker zelf een moment van ontspanning te ervaren. 

hearts_zozoet_svg

Liefde

hearts_zozoet_svg

Genieten

hearts_zozoet_svg

Dromen

hearts_zozoet_svg

Intens

hearts_zozoet_svg

Ontspannen

hearts_zozoet_svg

Verbetering